Conversió de Suports Backup

Ergonomia
Arxiu / Seguretat
Equips Gestió
ci90_logo ci90_logo
Serveis
L' actual avanç de la tecnologia relacionada amb el suport magnètic, imposa una permanent revisió i actualització del parc de cintes i cartutxos.
CI90 disposa dels instruments d' última generació que permeten la conversió dels suports backup antics a uns altres més adequats a les necessitats actuals del client.
El nostre departament tècnic pot establir de forma rigorosa i amb total confidencialitat l' intercanvi d' informació entre qualsevol tipus de suport magnètic, amb la possibilitat de convertir formats, densitats, inicialització, verificació, etc.
D' aquesta forma es pot aconseguir el màxim rendiment del sistema renovat, amb l' opció de realitzar aquestes operacions mitjançant el procés OFF-LINE.


conversió_backup
fujifilm_log0 fujifilm.com
ibm_logo bluestoragemedia.com
logo_sun
vssp_logo vssecurtiyproducts.com
El suport magnètic està en constant evolució però mantenir les dades i recuperar informació de cartutxos que han tingut cert us i que han estat exposats a condicions extremes, mereixen una dedicació especial. A CI90 els oferim la possibilitat de recuperar tota la informació perduda, o bé si ho prefereix i de forma confidencial i amb total garantia, procedir a la destrucció total del suport físic, a les plantes de residus especials homologades.
Alt Suport Magnètic/ Backup
ci90_logo ci90_storagemedia.com
Política de Privacitat | Protecció de dades
més_de_25anys
PRODUCTES
RECUPERACIÓ
DE DADES
DESTRUCCIÓ
O ESBORRAT
EVALUACIÓ
I NETEJA
CONVERSIÓ
DE SUPORTS
DUPLICACIÓ

P.E. Colonia Güell- Edif. Filatura, 05 - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona
Tel. +34 93 630 84 95
Fax + 34 93 630 02 04
e-mail: info@ci90.com
© CI90 2018