P.E. Colonia Güell- Edif. Filatura, 05 - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona
Tel. +34 93 630 84 95
Fax + 34 93 630 02 04
e-mail: info@ci90.com
Ergonomia
Arxiu/ Seguretat
Equips Gestió
ci90_logo ci90_logo
Serveis
Protecció de Dades

“CI90 ® és la marca per a Internet de Catalana Informàtica 90, SL P.E. Colònia Güell- Edifici Filatura, 05-08.690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona - Espanya Registre mercantil de Barcelona tom 22994, Foli 36, Full B-45850 Activitat. "DISTRIBUCIÓ INFORMÀTICA".
En compliment del que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI), s'informa dels següents aspectes legals;

Per a qualsevol aclariment sobre les presents condicions generals o qualssevol altres aspectes, té a la seva disposició les següents adreces:
Responsable de la web: Catalana Informàtica 90, SL.
Domicili de Contacte: P.E. Colònia Güell- Edifici Filatura, 05-08.690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona
E-mail de Contacte: info@ci90.com
Dades Fiscals: N.I.F. B59100826
D'acord amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic l'informem que l'autorització per a l'enviament de comunicacions comercials per correu electrònic pot ser revocada en qualsevol moment. Per donar-se de baixa envieu-nos un E_mail a info@ci90.com
VIRUS: Hem utilitzat totes les eines al nostre abast per evitar que el contingut contingui virus o altres elements que puguin causar dany al seu sistema, no obstant li recordem que és la seva responsabilitat comprovar que aquest missatge o els seus arxius adjunts no continguin virus informàtics, li recomanem verifiqui aquest extrem i en cas que els tinguessin eliminar-los.
L'USUARI es compromet a utilitzar el portal d'acord amb el que estableix aquest avís legal.
L'USUARI es compromet a no utilitzar el portal o els seus serveis i continguts de forma contrària al disposat per la legislació vigent que sigui d'aplicació.
Catalana Informàtica 90, S.L. es reserva el dret a no concedir accés a serveis i continguts del Portal quan així ho estimi segons la seva Política Comercial.
Catalana Informàtica 90, S.L. d'acord amb el que preveu la LSSICE suprimirà o inutilitzarà aquells enllaços a continguts o directoris o instruments de recerca en el cas que l'activitat o informació a la qual remeten és il·lícita o lesionin béns o drets d'un tercer susceptibles d'indemnització.
Per a remetre qualsevol informació en aquest sentit es podrà enviar un correu electrònic a la següent adreça info@ci90.com
Qui utilitza aquest lloc web, ho fa pel seu propi responsabilitat. L'usuari d'aquesta pàgina web, mitjançant el seu accés a la mateixa, s'obliga a utilitzar-la de manera plenament conforme amb les lleis i els usos del tràfic i respondrà, enfront de Catalana Informàtica 90, SL i / o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.
Catalana Informàtica 90, S.L. no serà responsable dels danys derivats de la utilització d'aquest lloc web, ni de qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s'hi facilita.
L'autor d'aquest lloc web tampoc es fa responsable dels danys informàtics o d'altre tipus que pogués ocasionar a l'usuari visitant l'accés als continguts d'aquest lloc. Per això, Catalana Informàtica 90, SL. no garanteix l'absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l'usuari d'aquest lloc web. En conseqüència, Catalana Informàtica 90, SL. No respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l'usuari o a tercers ".


fujifilm_log0 fujifilm.com
ibm_logo bluestoragemedia.com
logo_sun logo_sun
vssp_logo vssecurtiyproducts.com
Alt Suport Magnètic/ Backup
ci90_logo ci90_storagemedia.com
Política de Privacitat | Protecció de dades
més_de_25anys
LTO Ultrium 1
lLa primera generación de LTO, se basa en la tecnología ATOMM™ de Fujifilm.
Capacidad: 100 / 200 GB.
LTO Ultrium 2
Los LTO Fujifilm proporcionan almacenamiento de alta capacidad y una larga vida de archivo.
Capacidad: 200 / 400 GB.
LTO Ultrium 3
Almacenamiento de alta capacidad, larga vida de archivo Fujifilm.

Capacidad: 400 / 800 GB.
Disponible también en formato
WORM
LTO Ultrium 4
El primer LTO Mid Range que utiliza el proceso de revestimiento ultrafino NANOCUBIC, exclusivo de Fujifilm.
Capacidad: 800 GB /1,6 TB.
Disponible también en formato
WORM
LTO Ultrium 5
LTO Mid Range más moderno que utiliza el proceso de revestimiento ultrafino NANOCUBIC, de Fujifilm.
Capacidad: 1,5 TB / 3,0 TB.
Disponible también en formato
WORM
LTO CLEANING
Para utilizar en todas las unidades LTO Ultrium 6,LTO Ultrium 5, LTO Ultrium 4, LTO Ultrium 3, LTO Ultrium 2 y en la mayoría de LTO, y calidad de Fujifilm.
LTO Ultrium 6
LTO con la tecnología NANOCUBIC resvestimiento ultrafino exlusivo de Fujifilm.
Capacidad: 2,5 TB / 6,25 TB.
Disponible también en formato
WORM

© CI90 2018