Suport Magnètic / Cintes de Backup
LTO8 Ultrium HPE

LTO8 HPE

Capacitat: 12 TB / 30 TB

Cartutx de dades HPE LTO-8 Ultrium. Capacitat: 12TB fins 30TB comprimits. Provats exhaustivament, els cartutxos HPE LTO Ultrium satisfan totes les seves exigències de fiabilitat màxima en la restauració de les dades, oferint una alta densitat d'emmagatzematge, facilitat de gestió, emmagatzematge ampliable i rendiment de la còpia de seguretat. Cobrint 8 generacions de LTO. El nou LTO8 amb un increment massiu de la capacitat: millora del 700% enfront del 380% de la capacitat de LTO-5 i LTO-6 (segons dades de capacitat nadius).

Més informació
Suport Magnètic / Cintes de Backup
LTO7 Ultrium IBM

LTO7 IBM

Capacitat: 6 TB / 15 TB

Cartutx de dades IBM LTO-7 Ultrium. Capacitat: 6TB fins 15TB comprimits. Suport magnètic IBM LTO7 Ultrium. Aquesta generació de cintes està dissenyada per assolir una alta efectivitat. Amb la versió Etiqueta M8, el cartutx pot aconseguir fins a 9 TB.

Més informació
Suport Magnètic / Cintes de Backup
LTO6 Ultrium Fujifilm

LTO6 Fujifilm

Capacitat: 2,5 TB / 6,25 TB

Fujifilm LTO 6 Ultrium, solució d'emmagatzematge de dades en cinta Mid Range que utilitza el procés de revestiment ultrafí NANOCUBIC exclusiu de Fujifilm que inclou tecnologies propietàries de Fujifilm. El cartutx LTO Ultrium 6 de Fujifilm, fabricat amb Barium ferrite, posseeix excel·lents propietats en lectura / escriptura, major coercitivitat i menor soroll comparat amb precedents generacions.

Més informació
Suport Magnètic / Cintes de Backup
LTO5 Ultrium QUANTUM

LTO5 Quantum

Capacitat: 1.500 GB / 3.000 GB

El cartutx de dades Quantum LTO-5 Ultrium es fabrica segons els estàndards de la indústria per la seva qualitat i efectivitat. Alt rendiment i durabilitat a llarg termini. Valoracions de la cinta Quantum LTO5 que li permeten arxivar les seves dades amb confiança.

Més informació
Suport Magnètic / Cintes de Backup
LTO4 Ultrium SONY

LTO4 Sony

Capacitat: 800 GB / 1.600 GB

La cinta de dades Sony LTO-4 Ultrium té com a objectiu complir els requisits cada vegada més grans de capacitat d'emmagatzematge, amb 800GB (nadiu) i 1.6TB (comprimit) de dades en cada cartutx. La cinta LTO4, li ofereix taxes de transferència de dades de 120 MB / s (nadiu) i 240 MB / s (comprimit).

Més informació
Suport Magnètic / Cintes de Backup
LTO CL_ QUANTUM

LTO CL Quantum

15-50 neteges, segons drive.

La cinta de neteja Quantum LTO-CL per a totes les unitats LTO Ultrium, està dissenyada específicament per al seu ús en totes les unitats LTO Ultrium 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8 i és compatible amb llibreries dissenyades per LTO Ultrium 1 , 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8 drives. El sistema Ultrium es manté com la primera plataforma oberta d'emmagatzematge de dades de la indústria.

Més informació