Protecció de Dades

“CI90 ® és la marca per a Internet de Catalana Informàtica 90, SL P.E. Colònia Güell- Edifici Filatura, 05-08.690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona - Espanya Registre mercantil de Barcelona tom 22994, Foli 36, Full B-45850 Activitat. "DISTRIBUCIÓ INFORMÀTICA".
En compliment del que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI), s'informa dels següents aspectes legals;

Per a qualsevol aclariment sobre les presents condicions generals o qualssevol altres aspectes, té a la seva disposició les següents adreces:
Responsable de la web: Catalana Informàtica 90, SL.
Domicili de Contacte: P.E. Colònia Güell- Edifici Filatura, 05-08.690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona
E-mail de Contacte: info@ci90.com
Dades Fiscals: N.I.F. B59100826
D'acord amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic l'informem que l'autorització per a l'enviament de comunicacions comercials per correu electrònic pot ser revocada en qualsevol moment. Per donar-se de baixa envieu-nos un E_mail a info@ci90.com
CI90 Declara que el visitant té capacitat per accedir, corregir, suprimir i limitar el tractament de dades. (RGPD)
CI90 Declara que el visitant té capacitat per rebre dades personals perquè puguin ser utilitzats per un altre processador. (RGPD)
CI90 Declara que el visitant té dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. (RGPD)
VIRUS: Hem utilitzat totes les eines al nostre abast per evitar que el contingut contingui virus o altres elements que puguin causar dany al seu sistema, no obstant li recordem que és la seva responsabilitat comprovar que aquest missatge o els seus arxius adjunts no continguin virus informàtics, li recomanem verifiqui aquest extrem i en cas que els tinguessin eliminar-los.
L'USUARI es compromet a utilitzar el portal d'acord amb el que estableix aquest avís legal.
L'USUARI es compromet a no utilitzar el portal o els seus serveis i continguts de forma contrària al disposat per la legislació vigent que sigui d'aplicació.
Catalana Informàtica 90, S.L. es reserva el dret a no concedir accés a serveis i continguts del Portal quan així ho estimi segons la seva Política Comercial.
Catalana Informàtica 90, S.L. d'acord amb el que preveu la LSSICE suprimirà o inutilitzarà aquells enllaços a continguts o directoris o instruments de recerca en el cas que l'activitat o informació a la qual remeten és il·lícita o lesionin béns o drets d'un tercer susceptibles d'indemnització.
Per a remetre qualsevol informació en aquest sentit es podrà enviar un correu electrònic a la següent adreça info@ci90.com
Qui utilitza aquest lloc web, ho fa pel seu propi responsabilitat. L'usuari d'aquesta pàgina web, mitjançant el seu accés a la mateixa, s'obliga a utilitzar-la de manera plenament conforme amb les lleis i els usos del tràfic i respondrà, enfront de Catalana Informàtica 90, SL i / o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.
Catalana Informàtica 90, S.L. no serà responsable dels danys derivats de la utilització d'aquest lloc web, ni de qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s'hi facilita.
L'autor d'aquest lloc web tampoc es fa responsable dels danys informàtics o d'altre tipus que pogués ocasionar a l'usuari visitant l'accés als continguts d'aquest lloc. Per això, Catalana Informàtica 90, SL. no garanteix l'absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l'usuari d'aquest lloc web. En conseqüència, Catalana d'Informàtica 90, SL. No respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l'usuari o a tercers ".

Més informació
  • P.E. COLÒNIA GÜELL
  • Edif. Filatures, 5 B
  • Sta. Coloma de Cervelló
  • 08690 - Barcelona
  • Tel. +34 936308495
  • Fax +34 936300204
  • Contacti: aquí
  • © CI90 2023