Recuperació de suport magnètic

Migració de suport magnètic backup

Recuperació de dades

Totes les marques i models

Recuperació de la informació arxivada en suports magnètics, cintes, cartutxos, així com les dades contingudes en discs durs de totes les capacitats i marques. Utilitzem nous suports i mitjans d'última generació tecnològica així com els recursos tècnics del primer fabricant mundial de suports magnètics. No dubti a consultar-nos les característiques d'una migració segura que li permeti la disponibilitat de la informació emmagatzemada, en un nou format actual i de llarga durada.


Més informació
Destrucció de suport magnètic

Destrucció de dades backup

Esborrat cintes backup

Totes les marques i models

CI90 amb 30 anys d'activitat en el sector del consumible informàtic, li ofereix el servei de Esborrat i Destrucció de dades dels seus suports magnètics, així com la gestió i el procés d'eliminació dels residus relacionats amb entorns de backup.


Més informació
Conversió de suport magnètic

Conversió de suports

Actualizació cintes backup

Totes les marques i models

L'actual avanç de la tecnologia relacionada amb el suport magnètic, imposa una permanent revisió i actualització del conjunt de cintes i cartutxos ja usats. A CI90 disposem dels instruments d'última generació que permeten la conversió dels suports backup antics a altres més adequats a les necessitats actuals del client. Total confidencialitat amb l'intercanvi d'informació entre qualsevol tipus de suports magnètics i amb la possibilitat de convertir formats, densitats, inicialització, verificació, etc. Màxim rendiment del sistema renovat.


Més informació
Neteja de suport magnètic

Evaluació i neteja de suports magnétics

Totes les marques i models

És un procés que podem realitzar en les pròpies instal·lacions de l'usuari a través d' un equip professional i tècnic. L'equipament especialitzat, amb l'última tecnologia li assegura la confidencialitat en el tractament de la informació. Mitjançant la neteja física del suport s'aconsegueix eliminar el 98% dels Data Cheks.


Més informació
Reciclatge de suport magnètic

Reciclatge cintes backup

Totes les marques i models

Servei de control i seguiment del procés de reciclatge de tot tipus de suport magnètic, en centres autoritzats i especialitzats en tractament de residus informàtics.


Més informació
Duplicació de suport magnètic

Duplicació de dades en suport magnètic

Totes les marques i models

Utilitzant sempre les primeres marques del mercat. Disposem de l'espai i tecnologia adequada per el procés de duplicació de tot tipus de suports magnètics.


Més informació
Més informació
  • P.E. COLÒNIA GÜELL
  • Edif. Filatures, 5 B
  • Sta. Coloma de Cervelló
  • 08690 - Barcelona
  • Tel. +34 936308495
  • Fax +34 936300204
  • Contacti: aquí
  • © CI90 2023